Lars Zaenen test Mercedes AMG GT3

Louise de Graaf


De ambities van Lars liggen zeer hoog, want hij zat de voorbije weken niet stil. Zo was er eerst zijn deelname in het afsluitende weekend in Barcelona van de GT4 Europeen Series by SRO met de Camaro van V8 Racing en de voorbije dagen tests met een Porsche 992 GT3 Cup en een Mercedes AMG GT3. Die laatste test vond deze week plaats in Barcelona met een nieuwe wagen van opnieuw V8 Racing. 

Lars Zaenen
Lars Zaenen

Lars: “Mijn resultaten tijdens de races in Barcelona met de Camaro GT4 waren zeer positief waardoor ik via mijn contacten bij V8 Racing een mooie opportuniteit voorgeschoteld kreeg om hun nieuwe wagen te testen. Het was gewoonweg prachtig om tijdens twee volledige testdagen die wagen aan de tand te voelen en mezelf ook te testen tot wat ik vandaag in staat ben met zo’n prachtige bolide. De Mercedes AMG GT3 werd door V8 Racing aangekocht met het oog op een deelname in het GT Open-kampioenschap. Mocht V8 Racing mij graag in het team hebben en ik langs mijn zijde de budgetten rondkrijg, dan zou ik een deelname aan dit kampioenschap zeker durven overwegen, want de kalender is écht prachtig met acht weekends op de mooiste circuits van Europa, waaronder Spa-Francorchamps.”

Tekst: PD Consulting BV
Foto’s: MS Media

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment