Gulf 12 Hours: Twee Belgen bij AF Corse

Louise de Graaf


Gulf 12 Hours: Twee Belgen bij AF Corse – Autosport.be

van der Horst
AF Corse - Ferrari 296 GT3
AF Corse – Ferrari 296 GT3

AF Corse heeft de namen van de rijders bekend gemaakt die de vier Ferrari’s die AF Corse inzet bij de Gulf 12 Hours zullen bemannen. Onder die rijders vinden we twee Belgen terug, Stéphane Lémeret en Laurent de Meeus.

AF Corse zet vier wagens in bij de Gulf 12 Hours, drie 296 GT3 en één 488 GT3. Eén wagen komt uit in de Pro-Am klasse, de drie anderen in de Am klasse. In de 296 GT3 die uitkomt in de Pro-Am klasse vinden we vier Italianen terug, Alessio Rovera, Giorgio Sernagiotto, Alessandro Cozzi en Marco Pulcini. Stéphane Lémeret deelt een 296 GT3 met Lilou Wadoux, Christian Colombo en David Tjiptobiantoro. De tweede 296 GT3 in de Am klasse is voor Jean-Claude Saada, Conrad Grunewald, Laurent de Meeus en Miguel Ramos.  Christoph Ulrich, Kriton Lendoudis en Nicola Marinangeli vinden we terug in de 488 GT3.

Foto: GT Open
 
Dit artikel werd gepubliceerd door Niels Vaeck in Intercontinental GT Challenge op donderdag 16 november 2023 en is tevens terug te vinden in onze autosportkalender bij de meeting Gulf 12 Hours.
  • De Swert Opticiens

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment