De zevende editie van Classic Event Waregem

Louise de Graaf


De organisatoren beloven eerst en vooral een relaxe sfeer met daarboven op een uitgelezen selectie aan ‘classic cars’, historische motoren, automobilia, automotive art in de “Rue des Artistes” en alles daarrond. Alle standhouders werden met de grootste zorg geselecteerd en garanderen een boeiend en gevarieerd aanbod.

VOOR ELK WAT WILS

Doorwinterd verzamelaar of eerste aankoop? Op Classic Event is elke autoliefhebber welkom. Met een interessante mix van uitzonderlijke collectiestukken en toegankelijke klassiekers is er voor elk wat wils. Het Classic Event focust op historische wagens in het algemeen, niet op één merk of regio in het bijzonder. Van Volkswagen tot Bugatti: elke iconische classic car verdient er zijn plaats. 

Uiteraard wordt er ook aan de innerlijke mens gedacht en kan je voor een lekkere maaltijd of een frisse pint te recht in de ‘Le Mans Pit Bar’ op Place m’as-tu-vu. Wie na sluitingsuur nog wat langer wil blijven hangen kan z’n gading vinden in het gezellige ‘Café De Raceduif’.

GRATIS RALLY NAAR DE BEURS

Classic Event beweert over heel wat troeven te beschikken, maar ook de rit naar Waregem kan meer zijn dan ‘zomaar een verplaatsing’. Wie zijn tickets vooraf online bestelt ontvangt een gratis digitaal roadbook om de weg te vinden naar Waregem Expo. Op die manier komt u al in de stemming nog vóór u bij de beurs bent!

Wie bovendien de verplaatsing maakt met zijn of haar classic car kan rekenen op een aparte gratis parking vlak aan de ingang!

Foto: Wilfried Geerts

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment