Achtste Classic Car Show Brussels van start gegaan

Louise de Graaf


Porsche Approved op de Classic Car Show Brussels
Porsche Approved op de Classic Car Show Brussels

Er valt dus heel wat te bezien in de drie expohallen die de Classic Car Show Brussels telt. Naast de verkopers en clubs trekt de show ook steeds meer de aandacht van de auto-importeurs. Zo kunnen de toeschouwers met dank aan D’Ieteren Luxury Performance en Porsche Import de meest exclusieve Bentley’s, Lamborghini’s en natuurlijk Porsche’s bewonderen. Ook BEHVA leverde een enorme inspanning met de inrichting van een unieke Village stand waar de bezoekers tevens verschillende presentaties kunnen bijwonen.
 

Emanuele Pirro, Christine Beckers en Jürgen Barth
Emanuele Pirro, Christine Beckers en Jürgen Barth

Zeer de moeite is de expo over de 24 Heures du Mans waar 24 iconische bolides die aan de etmaalrace deelnamen worden gepresenteerd in een uniek decor. We noemen zo maar even, de Jaguar D, de Porsche 917, de Ford GT40, de Porsche 919 Hybrid  of de Audi R18 TDI Ultra. Bovendien waren vrijdag Emanuele Pirro, Jürgen Barth en Christine Beckers aanwezig voor een handtekeningensessie die veel succes kende.

Classic Car Show Brussels 2023
Classic Car Show Brussels 2023

Er zijn dus talrijke goede redenen om een bezoek te brengen aan de Classic Car Show Brussels die nog deze zaterdag en zondag doorgaat in de expohallen van Brussel. De openingsuren zijn van 10 tot 20 uur op zaterdag en van 10 tot 18 uur op zondag. Tickets zijn verkrijgbaar aan de ingang van de expo aan 20 Euro, maar indien u ze online bestelt kost het u 18,50 Euro.

Foto’s: Niels Vaeck
 

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment